Погребална Агенция "Кронос" - Пазарджик

Добре дошли в страницата на Погребална Агенция "Кронос" - гр.Пазарджик. Вярваме, че ще Ви бъдем полезни с богатия ресурс от съвети и професионален опит. Надяваме се тук да намерите отговорите на всички въпроси, които стоят пред Вас в най-тежкия и деликатен момент от живота Ви.

Погребална агенция Кронос Пазарджик

Погребална Агенция "Кронос" е създадена през май 2002 година от Христо Петров с идеята максимално да улесни хората, загубили свой близък, в кратък срок да бъдат преодолени всички бюрократични спънки, съпътстващи трудния момент, както и за достойно изпращане на починалия в последния му земен път. През изтеклите години Тя е била винаги коректна към своите клиенти, отличаваща се с високия си професионализъм и изграден авторитет. "Кронос" насочва усилията си в едно ново обществено отношение към траурните ритуали и висока култура в цялостното обслужване. Именно тези й качества я правят търсена в сферата на траурните услуги, както в град Пазарджик и областта, така и в страната и чужбина. Днес Агенцията разполага с неограничен ресурс от траурни потреби и аксесоари, лицензиран транспорт извършващ превози както в страната, така и в чужбина, база за изработване на паметници от мрамор и гранит и облицовки на гробни места. По този начин ние извършваме всички необходими дейности, завършващи траурния цикъл.
"През годините се указва, че нашата работа е необходима, деликатна и трябва да се работи с чувство на отговорност. Колкото и да е тривиална думата, фактите доказват професионализма на нашия екип, с който се гордеем. Доверието и благодарността на нашите клиенти са най-голямата ни награда и са стимул да продължим напред, влагайки в работата си така необходимото разбиране и подкрепа."
Управител: Христо Петров